Jak správně zamaskovat nadbytečná kila?

Jak správně zamaskovat nadbytečná kila?

By 0 Comment 15. 3. 2020

Triků na zamaskování nadbytečných kil je spousta. Jestliže je začnete využívat, může vaše postava vypadat o pár kilogramů méně.  Postava lze třebas i vylepšit účesem. Například jestli máte dlouhé vlasy, udělejte si vysoký drdol, ten vám postavu nejen prodlouží, tak i zeštíhlí.hnědé boty
Kombinace barev
Určitě všichni znáte, že černá zeštíhluje, ale neměli bychom v této barvě být oblečeny od hlavy až k patě. Dobré je, že barvy bychom se měli naučit správně kombinovat. Tmavé barvy nejlépe zeštíhlují, když jsou kombinovány se světlejší barvou. Světlá barva by byla nejlepší na horní části těla a tmavší barva by byla zas dobrá na spodní problematickou část těla. Pozor byste si měli dát především na výrazné vzory, které vám mohou přidat to kilo navíc.
Správný materiál
Dále je důležité si vybrat ten správný materiál. Například flanel, kůže či samet se hodí spíše na štíhlé postavy. Dále nejsou vhodné žádné lesklé materiály. Pokud máte problémy s kily navíc, jsou vhodné látky s přidáním lycry. Dále je vhodná krajka. Jestliže máte problémy se spodními partiemi, měli byste si vybírat materiály, které jsou splývavé a lehké.dámské rifle
Džíny
Rifle má snad každý z nás ve svém šatníku. Podstatné je, ale si vybrat džíny, které vám nejlépe padnou. Jestliže chcete riflemi zeštíhlit postavu, nevybírejte si rifle světlých barev. Dobrá volba by byly džíny tmavých odstínů. Super jsou džíny s vysokým pasem, který zakryjí bříško a postavu prodlouží. Jestliže máte větší boky, vyberte si seprané džíny, ty nebudou tolik upozorňovat na problematické partie.
Boty hrají taky svojí roli
Podstatné je správný výběr bot. Jehlové boty totiž prodlouží nohy, ale zas rozšíří lýtka. Výborné jsou totiž boty na klínovém podpatku. Neměli bychom si pořizovat boty s kulatou špičkou, vhodná je totiž jen jemná špička. Správná barva bot je černá či tělová.